1.3.2018

Låt mig sväva uppe bland molnen en stund

Alltså förlåt. Det här är säkert ett störande inlägg. Men jag bara måste berätta hur himla bra fiilis jag har! Livet är så bra just nu:

- Jag får vara hemma utan att stressa. Göra det jag vill om dagarna. Utan tidtabeller. Jag kan slöa eller så kan jag fara iväg om jag känner mig aktiv.

- Mina barn är helt underbara. Hur kan vi vara så lyckligt lottade att just de blivit en del av vår familj? Ett andra barn var nog ett hiskeligt bra beslut fast vi var ganska rädda.

- Vår femåring är så himla smart och ljuvlig.

- Vår bebis är inte ännu så smart men desto ljuvligare. En glad prick som sover bra på nätterna. Hon sover bättre än vi kunde önska oss (Just nu. Detta kan ju ändra när som helst har jag lärt mig). Hon tycks också vara väldigt bra på att äta själv har vi märkt de senaste dagarna.

- Jag har en fantastisk man och vi delar på ansvaret. Givetvis har jag mer ansvar för hemmet och babyn när jag är hemma. Han låter mig få tid för mig själv och med mina vänner. Det är guld värt och det tror jag att inte riktigt blev av när Kevin var bebis.

- Jag har fått träffa många av mina vänner. Dessutom har några av de fått friska bebisar. Så otroligt härligt! Och dessa nya personer som plötsligt finns till, det är helt häpnadsväckande.

- Vi planerar en liten tjejresa just nu! Så otroligt sällsynt att man får till det i denna livssituation.

- Vi har föräldrar som gärna sköter om våra barn och verkar älska dem typ lika mycket som vi. Guld värt!

- Denna sol! Alltså jag mår så himla bra av ljuset!

- Min Cambridge-kur går superbra och jag börjar känna mig allt mer hemma i min kropp.

- Vi har fräschat upp vårt hem. Jag älskar att de gulbeige nyansen är borta från vardagsrummet. Nu om man ännu skulle orka städa lite så skulle det vara ännu bättre. Ett kaos av leksaker, skit på golven (en liten fingerfoodätare!) och ett virrvarr av grejer. Kanske i morgon får bli en städdag. Mañana mañana!

- Tulpaner på matbordet! Hur glad kan man bli av lite blommor liksom!?

- På måndag ska jag få se min all time favoritartist! Det kom liksom helt plötsligt. Kan inte fatta!

- Skall åka slalom med en vän i morgon!! (Om inget barn blir sjukt, hahaa.)

- Kaffe är plötsligt gott! (Ska berätta mer om det i ett annat inlägg.)

- Jag har lyckats lacka naglarna. Förr i tiden hade jag nästan alltid fina lackade naglar. Men nu minns jag inte ens när jag skulle ha lackat dem senast. Kanske en gång på sommaren och innan det förra våren eller vintern någon gång?

- Mitt kocksjälvförtroende är på topp. Jag är ju inte intresserad av matlagning och inte särkilt bra på det. I förrgår gjorde jag en paj till de nyblivna mammorna. Igår lagade jag timjamköttbullar/stavar åt min familj. Fixade även grötrieska åt bebisen som just nu inte tycks äta gröt. Och allt jag kockade blev BRA!

- Vi har hela våren och sommaren FRAMFÖR oss! Och våren betyder ju också Melodifestivalen, UMK och Eurovision!

Nå där var nu en del orsaker till min goa fiilis. Måste verkligen njuta så länge det varar. Snart kommer väl något som drar mig ner till jordytan igen. Men lite hinner jag sväva innan det.

Några nya plagg i vårfärger gör också mig glad. Köpta på rea dessutom!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!