7.3.2018

Mammasjälvförtroendet är på topp

Nu börjar det äntligen kännas bekvämt att röra sig med barnvagnen på allmänna platser. Idag var Melissa och jag borta i sex timmar. Vi for iväg vid 10 och var hemma igen lite innan 16.

Det var en väldigt bra dag på språng. Jag fick lära mig massor nytt om lunchställen och skötrum och grejer på stan tack vare min vän. Jag har till exempel aldrig varit på Kortteli i Kampen! Hur är det möjligt? Det var väldigt bra och barnvänligt ställe. Och tydligen finns det skötrum också på den våningen, inte alltså bara på tredje våningen. Nu för tiden finns det också ett bra skötrum i Forum. Det fanns inte förr i tiden.

Vi lunchade på La Torrefazione och därifrån fortsatte vi till Lilla Luckan. Även där hade saker förbättrats. Lilla Luckan var i nya utrymmen dit man kunde ta vagnen med in (där JC Forum fanns förr i tiden). Förut skulle ju vagnen lämnas i nedre våningen när verksamheten var en våning upp på Luckan. Så man kunde inte lämna en sovande bebis i vagnen.

På Lilla Luckan var det första hjälp-info vilket var väldigt nyttigt. På familjeförberedelsen gick vi igenom första hjälp för bebisar men det är ju typ fem år sedan, så det var bra att friska upp minnet lite. Där serverades även kaffe och smörgås. Vilken lyx!

Jag hann också med ett bibbabesök och sedan hämtade jag tidigt Kevin från dagis. 3jorn hade fotogig och det var osäkert om han skulle hinna hämta i tid. Jag ides inte heller först fara hem och sedan hämta Kevin den vanliga tiden så det gick ju lätt på hemvägen. Fast han var väldigt förundrad när han inte hann vara på gården med sina vänner. Vi promenerade hem. Tänk att mitt barn är så stort att han lätt promenerar en sådan sträcka.

Jag har väldigt bra fiilis efter denna dag. Mammasjälvförtroendet är på topp!

Emojibebisen på café.

Olika barnvagnar men ändå lite matchande.

Melissa fick för första gången åka i sittdelen. Hon gillade det stort. Men lite krångligt är det utan bärkassen här hemma eftersom vi bor en våning upp. Det var mycket folk på Luckan idag, fullt med vagnar.

Här fina Mekke tillsammans med Melissa. Lilla I låg i vagnen och sov.

Tänk att bara få dricka kaffe och lyssna på första hjälp-info. Helt gratis!

Hon gillar att trumma just nu.

Här tränas det på dockan.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!