14.3.2018

Reality tv-junkien ger tips åt småbarnsföräldrar

Om föräldraskapet ibland känns lite tungt så har jag ett bra tips på hur man kanske lite kan lätta på fiilisen. 

Jag ska på veckoslutet för första gången vara över natten ensam med barnen när 3jorn far på en längre photoshoot till grannlandet. Och det känns nervöst. 

Och ibland kan det annars bara kännas tungt. 


Dååå kollar jag på Yllätysviitoset på TLC-kanalen (tisdagar). De har fem små bebisar och en två åring. När man sett ett avsnitt känns det plötsligt lite lättare. Bara en bebis och en femåring. 

Tidigare sändes ett program där familjen hade femlingar, alla flickor. De var typ ett åringar. Herreerreguuuuud. Ganska fart på. Det lär ska komma fler säsonger. 

Nästa vecka börjar ett program om en familj med sexlingar. Crazy!

Idag och i morgon är Kevin hemma eftersom han blev febrig igår. Han som nästan aldrig är sjuk. Tur att han är en sådan chillare så klarar jag mig bra med båda barnen hemma medan 3jorn är och fotar. Jag hoppas bara innerligt att alla är friska till veckoslutet då 3jorn är borta över natten. Om inte så kollar jag Yllätysviitoset på repeat alltid när jag har möjlighet. Hahaa!

PS. Fler reality tv-tips: I förrgår började en ny säsong av Suomen Bachelor och igår det bästa: Temptation Island!

1 kommentti :

  1. Jag brukar också titta på Yllätysviitoset och tänka på hur enkelt vi har det. Om några veckor ska jag vara tre dygn ensam med vår sjumånaders (eller ja han är åtta månader då), vår treåring och vår femåring. Då tror jag att jag ska kolla några extra avsnitt så går det lättare här hemma :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!