26.3.2018

Timmen som försvann

Jag är nog inget fan av att tiden måste ändras. Jag känner mig alltid helt råddig efter att vi flyttat till sommar-/vintertid. Och när man har barn så märker man av det ännu mer än tidigare.

Jag vet inte hur många gånger jag igår sa "Oj, är klockan sådär mycket!". Hur kan en timme göra så stor skillnad liksom? Melissas dagssömner blev sena och först vid 22 kunde man sätta sig ner i soffan en stund efter att båda barnen somnat. Kevin kommer nog att vara väldigt trött denna vecka, han som annars också somnar sent. 

Jag kunde ju hoppas på att Melissas morgon flyttas lite framåt men jag tror nog inte det. Det känns som också hon varit lite råddig idag av tidsomställningen. Hoppas det lugnar sig snabbt.

Får man gå och sova snart? Gäsp!

Idag släpade jag ut oss på vagnpromenad. Det har inte blivit så mycket av dem på vintern. Men nu börjar marken vara bar så det är trevligt att promenera med vagnen. Och vädret var ju en bonus idag.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!