27.4.2018

Cirkus om kvällarna

Igår var jag ensam på kvällen med barnen och var faktiskt lite orolig över hur det skulle gå med läggningen. Det är lite cirkus hos oss just nu vet ni.

Vi har bebisen som just flyttat till sin spjälsäng. Herregud sådan rumba innan hon somnar. I vaggan låg hon bara snällt i sin sovsäck och började sova. Nu ska hon svänga om sig och stiga upp tills hon inte orkar mer. Hon sover i samma sovsäck som tidigare men kommer ut ur den hur lätt som helst. Vad hände?

Den stora däreomt har helt plötsligt blivit mörkrädd och rädd för att vara ensam. Han har alltid blivit i sitt rum, vi har gått ut och stängt dörren, han har härjat en stund och sen somnat. Nu sover han med sin "discolampa" tänd och så måste man sitta inne hos honom tills han somnar. Tur nog så somnar han nog snabbt. Vad hände?

Så det är ju lite svårt att vara på två ställen, i olika ändor av lägenheten, på en och samma gång. Så jag var mycket orolig över läggningen. 

Men det gick slutligen hur bra som helst. Båda barnen i pyjamas samtidigt, läste saga åt Kevin, sedan nattade jag den härjande bebin som tröttnade underligt snabbt (jag hade optimerat hennes dagssömner på bästa möjliga sätt). När hon somnat så var Kevin fortfarande vaken och undrade när pappa kommer hem. Jag satt inne hos honom och han somnade på 10 minuter. 

Att joo. Lite hektiskt är det ju när båda har någon underlig fas på gång. Hoppas det stabiliserar sig snart. 

3jorn var hemma en sväng och knäppte denna bild på oss. Tittar på Buu-klubben i kasa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!