3.4.2018

Påsken som tänkte bli katastrof

Påsken som höll på att bli katastrof blev superbra till slut. Hälften av familjen spydde nämligen innan påsk och vi tänkte att andra hälften säkert spyr under påskhelgen och att vi skulle vara tvungna att avboka allt roligt. Men det slutade ju riktigt bra eftersom alla var friska över påskhelgen. Jag var lite skakig ännu på fredag så vi avbokade det planerade slalomåkandet men vi lyckades komma iväg på söndag istället tack vare flexibel Melissavakt. Vilken tur. Som vanligt följer en fotobomb från påskhelgen.

Vi försökte fota häxorna, det gick sådär, hahaaa...

På fredagen var vädret fantastiskt så vi for ner till vår närmaste strand, åt lunch och promenerade lite medan Melissa sov. Helt härlig vårfiilis.Den här typen åt chokoägg varje dag. Ooops.På lördag var vi bjudna till min mamma och hennes man. Där bjöds vi på skumppa och helt otroligt god mat. Jag hade ont i magen på kvällen för jag åt så mycket (pga. Cambridge är ju min mage inte riktigt van med sådan dekadens). Jag drack första skumppan och rödvinet på sju veckor. Herregud så gott!

Vi klädde oss till påskhäxor när vi knackade på dörren. Även 3jorn hade en schal på huvudet. Det undrades nog om vi föreställde påskhäxor eller araber.

På söndag var det dags för slalombacken. Vi körde till Hjortlandet denna gång. Solen kom fram lite efter att vi hade anlänt. Kevin åkte fint men gnällde lite mer än tidigare gånger. Nå, det var säsongens sista så nu blir det en lång paus. Nästa år skulle det vara bra med skidskola för honom så vi skulle kunna skippa selen.På måndag samlades hela stora familjen i Paradiset. Där lektes det lekar och åts god mat igen. Denna gång hade jag ont i magen för jag skrattade så mycket. Jag vet inte om det var något i dricksvattnet eller memman men folket var helt fjantiga. Melissa däremot hade lite svårt med ljudnivån som 16 personer har. Hon är ju van med 1-3 personer. Stackarn började gråta flera gånger, hon som sällan gråter.

Så det blev ändå en lyckad påsk. Jag är väldigt tacksam.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!