16.4.2018

Saker bebin gjorde för första gången i helgen

Åter har ett veckoslut swischat förbi. Det blev många första gånger för Melissa. 

Hon fick för första gången komma ut på cykeltur på lördag. Hon gillade det stort så nu vet vi att vi kanske vågar oss på en längre utfärd nästa gång. 

Kevin blev plötsligt ivrig över att cykla med sin vanliga cykel som har pedaler. Han säger att han är vuxen och att Puky-balanscyklar är för barn. Hahaha!

Det är förresten behändigt med andra barnet när man har de flesta prylar färdigt. På morgonen hittade vi på att vi alla fyra skulle cykla tillsammans och så var det bara att damma av cykelstolen, Kevins gamla hjälm och gamla Baby Banz-solglasögon. Melissa har ett par vita Babiators-brillor men de kräver ännu ett nackband innan de hålls på henne. Hon får riktigt fel i huvu av att få solen i ögonen. 


Den andra saken hon gjorde för första gången var att åka med till biltvätten. Kevin var livrädd för biltvätten när han var liten. Men jag tror att vi gjorde det felet att vi lämnade honom i sin bilstol. Melissa klarade sig galant i min famn på framsätet. Superspännande var det ju nog och hon var nog nästan på gränsen till gråt i början. Men sen gick det om. 
Bubblare: Hon var på kalas med cirka 20 personer och började inte gråta. Det var första gången på flera månader. Hon brukar inte gilla när det är för hössligt. 


Det var dagens babyrapport. Varsågod. 
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!