15.5.2018

Sommaren ba: "Suprise, suprise!"

Sommarvärmen överraskade säkert de flesta av oss. Vi tog upp vårjackorna från förrådet först för typ två veckor sedan och nu är det redan sommarvärme. Sandalerna har vi fortfarande inte lyckats gräva fram därifrån.

Men jag fick riktigt ordentlig klädpanik när termomätaren plötsligt visade över 20 grader. Förra sommaren gick jag ju endast i preggokläder så jag fick nu ta och damma av alla shorts och klänningar och testa igenom dem för att veta vad som är för stort och vad som är för litet, och vad som är passligt. Det mesta var faktiskt för stort. Men de minsta shortsen är ännu lite tighta vid magen. Jag minns inte heller vilka sommartoppar jag har så det får bli nästa projekt att kolla igenom. Det var faktiskt ganska enkelt som preggo när man inte hade så många alternativ, hahaa!

Med barnens kläder hände samma sak. Fick leta fram Kevins shorts, sommarutebyxor och Crocs och de verkade ännu passa honom. Men blir nog tvungen att uppdatera hans garderob lite. Och Melissa är ju jättesvår att klä. Hon kryper ute så hon kan inte ha sina bästa kläder. Hon ska skyddas för solen med långärmat men så borde det vara tunt när det är så hett. Inte har hon något sådant. Loppis here I come!

Och så måste vi fundera hur allt funkar på dagis i sådan värme. Solkräm, sommarutekläder, innekläder, hatt, vattenflaska etc. Hur var det nu?

Jag klagar absolut inte. Det kom bara så plötsligt och jag var inte alls beredd. Jag hade tänkt att jag hinner uppdatera sommargarderoben under maj månad. Hahahaa. Nå, snart blir det väl normal vårtemperatur igen så jag hinner nog! Men helt superroligt att få klä sig somrigt och samtidigt skönt att jag inte jobbar och att jag egentligen bara behöver fritidskläder. Det hittar jag nog från garderobens gömmor.

Så idag tror jag att vi ska ta oss en eftermiddagstur till Ipanainen. BÄSTA loppiset med barnkläder! Solkrämerna borde också uppdateras.

Sommaren, varifrån kom du?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!