25.6.2018

Barnen födisgåvaönskningar

Det börjar komma förfrågningar om vad barnen önskar i födisgåva eftersom deras kalas närmar sig (de får ha gemensamt kalas i år). Så jag tänkte igen sammanställa ett inlägg som hjälp.
Kevin är just nu superkär i Minecraft så allt som har med det att göra är pop. Det finns Minecraft figurer, Minecraft Lego, skumgummisvärd, böcker/tidningar etc.

Det enda han först önskade sig var en elbil! Ni vet en sådan stor som han kan sitta och köra. Vi ba: Eeeeeh var ska vi förvara en sådan. Så vi tvingade honom att önska något lite vettigare, hahaaa.

Han har önskat pilotsolbrillor. Han vill säkert vara cool?

Några grejer har han också önskat att jag skulle ta bild på till hans önskelista:

Dom här enhörningarna såg han på Hoplop och önskar sig en sådan.

Han har länge velat ha ett dinosaurusägg som kläcks. Ägget på bilden är väl ett sådant som dinusaurusen genast kommer fram ifrån men det skulle vara kul med ett som måste vara i vatten några dagar innan dinon kläcks,

Och så envisades han med att jag skulle ta en bild på denna bil. Fast jag tycker han har en nästan likadan.
Han fick fotbollskort och en pärm för dem i gåva på sitt kompiskalas. Han har aldrig varit intresserad av fotboll men korten har han gillat. Kanske har han sett att skolbarnen har sådana.
Han har önskat denna Lego Speed Champions Corvette.


Melissa däremot har allt det hon behöver och fattar inte så mycket ännu. Vi har ju alla Kevins gamla leksaker kvar så leksaker behövs nog inte. Möjligen kanske något som hon kan leka i badet med?

Nu till semestern skulle hon kunna ha nytta av en uppblåsbar pool. Helst en riktigt liten som är under en meter i diameter, den kan hon sitta i på balkongen. En större pool kunde komma till nytta under stranddagarna i Paradiset.
Minipool.


Någon sorts mopo eller åkdon kunde hon snart gilla.

Kanske en Porsche att susa runt med?
En med ryggstöd kunde nog vara bra så hon inte faller av och kan gå omkring och skuffa på bilen. Här kan man även lasta in saker under bänken.

Kevin hade en liknande som denna som han älskade. Blinkande grejer och ljud är alltid pop. Hehe.
Utomhus kunde hon kanske kommande höst gilla en Plasto-mopo. 


En "taikamuki" kunde vara bra för henne om hon snart börjar träna på att dricka själv ur glas. Så denna skulle funka innan hon lär sig dricka ur vanlig mugg/glas.


Melissa har ärvt mycket av Kevins kläder men skulle behöva lite påfyllning med flickiga kläder i garderoben. Storleken kunde vara 86, den börjar hon använda i höst/början av vintern. Om plagget är somrigt är storlek 80 bättre. Inte bodyn utan skjortor eller tunikas behöver hon. Och leggings skulle hon behöva. Kanske någon klänning? Flickig huppare?

Nedan lite exempel på vilken sorts plagg hon skulle behöva. Newbie har helt ljuvliga kläder. Gillar också Lindex barnkläder. (Riktigt bra skor skulle hon behöva lite senare på sommaren/början av hösten när hon börjar gå.)
Kofta för fest och lite finare evenemang, 86. (Newbie)
Söta toppar, t-skjortor och långärmade trikåskjortor, 86. (Newbie)
Klänningar, men inte alltför somriga eftersom storlek 86 kommer till användning lite senare. (Newbie)
Oj jumankekkula den var söt. (Newbie)
Leggings behöver hon. Helt vanliga enfärgade, eller med mönster. Newbie har ju också de söta "frillapyllynä" och sådana med rosett på rumpan. Storlek 86.
En flickig huppare eftersom hon endast ärvt sin brorsas gamla. (Lindex)
Trikåskortor (HM)

Att sådant! Hoppas inlägget hjälpte er som frågat! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!