20.6.2018

Ett nytt gudbarn

Att få bli någons gudmor är nog en av de finaste uppdragen man kan få.

Jag kallar förra helgen för superveckoslutet. Förutom kompiskalas blev det dop. Min ljuvliga brorsdotter fick sitt namn och jag fick bli hennes gudmor. Hon är nu en månad gammal och har det finaste babyhåret jag sett! Det var roligt att hon fick ett namn som vi inte alls kunde gissa oss fram till, Bea. Mycket fint!


HUR söt får man vara? Första gången hon har ett halsband.

Vi anlände på tremis eftersom Kevin hade varit över natten hos min mamma och hennes man. (Alla som har ett barn hatar när man säger så här, men herregud det är lätt med bara ETT barn! Som semester, hahahaa!)

Vi plus en till blev gudföräldrar åt lillisen. Hon orkade fint genom ceremonin och somnade mot slutet. Jag blev svettig för hon var väldigt varm och gosig.

Tänk att min LILLAbror har ett barn! Han kommer att vara en ypperlig farsa.

Hon torkade sig i min klänning och hade annars också fart på.

Dopkolten.

Min lillasyster som inte är så liten längre. Vi var samikset med randiga klänningar, jeansjackor och liknande skor.
Min favoritdotter och jag hade matchat klädseln. Ganska roligt tycker jag! Det var faktiskt ett sammanträffande att vi plötsligt hade nästan identiska klänningar. Min vän sålde babyklänningen åt mig och efteråt märkte jag att jag hade en likadan i garderoben.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!