18.6.2018

Halloweenkalas!

Halloween kom tidigt i år, redan i juni! Vi firade nämligen vår förstfödde tillsammans med hans kompisar. I år ordnade vi kalaset tillsammans med Kevins vän och det var ju helt ypperligt! Kalaset ordnades hemma hos oss. Jag hade ansvar för dekorationerna och delar av maten. Vännens mamma fixade programmet och andra delen av maten. Helt super fördelning.

Det blev sammanlagt tolv barn vilket nog var maximigränsen, fler skulle nog inte ha haft utrymme. Vi var fem vuxna på plats, en av dem var min mamma som hade ansvar för Melissa så att vi fick händerna fria.

Det var mycket lyckat och hössligt, hahaaa! Barnen fick känna i äckelboxar där det fanns maskar (kokt spagetti), spindlar och en hjärna (blomkål). Mot slutet blev det mete och efter det kurragömma.

Många av barnen hade också klätt sig enligt tema. Det fanns många fladdermöss, en mumie, en katt, en hulk osv. Jag hade letat fram mina skelettörhängen.

Det tråkiga med kalas är att det finns ett begränsat antal utrymme. När vi började göra gästlistan så hade Kevin 20 namn på sin lista. Det är ju härligt att han har så många kompisar och jättetråkigt att alla kunde bjudas.

Ljuvligast var nog att se barnen umgås och hur snälla, trevliga, söta och fina de var tillsammans. Hoppas kompisarna kommer att finnas i Kevins liv länge. Han var nog en glad pojke efter festen. Och vilka fina presenter han fick!

Jag fick gratis halloweendekorationer via vårt lokala loppis. Helt super eftersom det inte finns sådant i butikerna den här tiden på året. En del beställde jag, som serpentiner och ballonger. I snapsglasen fick barnen "blodshottar", alltså svartvinbärssaft.

Vi fick låna ett bord från grannen för att få alla och rymmas.

Tänder, råttor, fladdermöss och skallar fanns bland godisutbudet.

Jag gjorde spindelmuffins.
De coola servetterna och muggarna beställde jag.
Bland annat blod och gift fanns att dricka.


Knackismumier.

Dekorationer vi fick gratis.


Melissa undrade nog lite att vaaaad är det som händer?

I Kevins metepåse fanns creepy stuff.

Birthdayboy! Han föll från ett staket på dagis och hade sår och blåmärken på kinden. Utseendet passade dock bra i kalastemat, hahaaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!