10.7.2018

6+1-årskalas

Kevin och jag gjorde små muffinsar.

Nu har vi firat barnens födisar med släkten. Vi beslöt att fira dem båda två på en gång eftersom deras födelsedagar är en månad och en vecka ifrån varandra. Så Melissa är inte ens 11 månader gammal men har redan firat sin ettårsdag. Men bra så, folk har så mycket på gång under somrarna.
Jag blir varje gång riktigt varm i hjärtat efter dessa kalas. Vilka fina människor vi har runt oss. Kevin var givetvis upp i varv av alla kusiner och småkusiner och presenter. Melissa var mest förskräckt till en början men blev nog lite varmare i kläderna mot slutet.

Varje år känns det mer trångt i vår lägenhet. Vi var färre på plats i år men det kändes ändå mer crowded än någonsin. Det måste bero på att de små barnen har blivit stora barn och på att det fötts lite fler barn till släkten de senaste åren. Det är superhett hos oss varje år men det är så härligt att ha bådas familjer samlade på en och samma gång.


Hann dekorera med lite vimplar och ballonger fast Melissa hänger fast i mitt ben konstant.

I år blev det fryskakor av olika sorter. Det serverades också pizza, karelska piroger, bulla, kex, brie, melon, choklad och godispizza.

Fotiskort så det understa ruttnar,

Hon satt i Momis famn och undrade vad som riktigt händer.

Hon fick hjälp av sin storabror och sin kusin med att öppna sina presenter.

Meininki.
Han valde prinsesstårtan när han skulle blåsa ljus.


Hon fick den med jordgubbar.

Kevin ville ha godispizza från båten.

Minstingen i år var min guddotter till chillare.

När gästerna for blev det legobygge. Släkten har nog förstått att Kevin gillar Minecraft, han fick nämligen TRE likadana paket med Minecraftlegon! Hahaaa! Men också denna Porsche som vi bygger på bilden.
Jag kände igen att jag inte hann tala med alla. Så blir det alltid när man ordnar fest. Jag vill ändå tacka för att ni kom på barnens party. Ni är guld värda!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!