20.7.2018

Årets strandvecka var underbarNu har vi kommit hem från Paradiset där vi spenderade nästan en vecka på strandstugan. Vi skulle stanna bara några nätter men sen gick det ändå så bra och vädret var ju härligt så vi stannade lite längre. Ärligt sagt skulle jag inte ha velat komma hem ännu men vi rymde undan den möjliga åskan. Och så är det ju lite tråkigt när det regnar.

Det gick alltså över förväntningarna. Melissa sov bra för det mesta och fast det var trångt så kändes det okej. Dagarna hängde vi på stranden och vi hade inte så mycket planer. Jag hann suppa flera gånger och Kevin gnällde inte heller så mycket på att han har tråkigt som han gör här hemma.

Vi började strandveckan med ett dubbelkalas hos grannen. Kevin var ganska imponerad av denna Audi som ettåringen hade fått i gåva.
Kvällsmål på stranden.
Jag hann suppa flera kvällar och en gång också dagtid när det inte blåste så mycket. Så jäkla skönt och lugnande.
Följande dag blev det traditionell utfärd till Björnsö med Famos båt. Foto: Björn Fagerholm
Den minsta blev kvar och sova dagssömn så det var bara vi tre.
En gång fick hon svalka sig i havet.

Mest var det nog poolen som gällde.
En kväll fick vi besök av min mamma med man och det blev pizzafest på stranden.
Hon förälskade sig i jordgubbar.
Det blev en dagssuppaustur till "Lilla holmen".
Under tiden hade killarna fiskat.

Kevin var mycket intresserad av putsnings proceduren.

Och stolt över sin ena abborre.

En kväll åkte vi till en algfri sandgrop för att svalka oss. Melissa älskade att gå omkring i vattnet och plaska.

Även Kevin gillade att kunna simma ordentligt i vatten som inte var svinkallt (så som havsvattnet brukar vara innan algerna kommer)
Sen blev det igen suppande i den vackra solnedgången.
Plötsligt hade jag en drone som surrade ovanför mitt huvud. Mycket distraherande. Tur att jag visste att det var min man som var skyldig.
Kvällsmål.
En eftermiddag åkte jag hem och därefter till stan för att träffa en vän. Jag sov ensam hemma den natten och det är ju bara så utopistiskt skönt att få vara ensam hemma. Det händer väldigt sällan att man skulle vara det någon längre tid.
Nästa dag körde jag tillbaka till Paradiset och där snurrade det på som vanligt. Barnen fick nya solhattar att ha på beachen som jag fyndade på rea inne i stan. Jag skulle ha en gul åt henne men det fanns inte storlekar. Så hon fick IGEN ett ljusrött plagg, hahaaa!
Jag hämtade också skumppa som vi avnjöt tillsammans med svärmor och 3jorn den sista kvällen på stranden. Mycket bra!

Och som avslut ännu en gullunge som är på nerkylning.

Så vi hade det bra! Tack till svärmor för all hjälp! Extra händer är ju alltid uppskattade när man har små barn. Jag är så glad att det blev så lyckat. Det kunde ju ha gått så att ingen skulle ha sovit men tur att Melissa är en bättre sovare än hennes brorsa var. Kanske man vågar göra mer övernatten trippar med henne än vi vågade med Kevin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!