14.7.2018

Den andra semesterveckan

När man behöver svalka men inte vill gå i det algiga havet.

Nu har vi ju inga desto mer resor inplanerade för semestern så vi hänger i hemknutarna. Vi försöker hitta på saker att göra så att det ska kännas som semester. Här kommer en update om vad vi sysslat med den senaste veckan.


Första fredagen i månaden är det Cruising night. Vi har på Malms flygfält och tittade på fina bilar. Senast vi var där var jag supergravid och grät av smärta om jag behövde gå en längre bit (från parkeringen till fältet).
Det fanns både nya och gamla fina bilar att se.

Min kompis jobbar på Malms brandstation som är bredvid flygfältet så vi passade på att hälsa på honom där. Mycket intressant.Vi har också hängt i Paradiset och jag hann testa mitt sup-bräde igen. Denna gång en latmaskversion pga. vinden.

En kväll blev det minigolf.
En eftermiddag körde vi till Brunsan och träffade min vän med familj på Carusel. Efter det blev det lekparkshäng.


Melissa på café.

Sen blev vi bjudna till Esbo till min kollega på lunch. Och en riktigt lyxlunch blev det. Herregud så gott.

Glass till efterrätt!

Man fick fixa sin egen portion.

Efter det var vi på gratis familjeakrobatik vid Rastila Camping. Jag deltog ännu i jumppa efter det medan de andra hängde på beachen bredvid. Det var hett att jumppa i solskenet.

Sen åkte killarna till Borgbacken med kusinerna och vi tjejer hade hemmadag. Jag tror vi båda behövde det efter allt flängande. Mycket skönt och lugnt. Hon testade sin nya pool.

Nästa dag var det hett och vi körde till Gumtäkt där jag hängde under mina barndomssomrar. Det var skönt att svalka sig i poolen. Men Kevin fick kallt.

Sen fick han en bulle som värmde hjärtat.

Vi måkade och glömde kassen med Melissas mat, tuttflaska, ersättning och vattenmugg hemma. Vilket inte var så bra med tanke på värmen. Jag lyckades ändå få henne att dricka ur min vattenflaska och så hittade jag Talk Murun till mellanmål i en annan väska. Huh!

Mitäs me tytsyt.

Idag for vi till den stekheta beachen. Bassängen var med.

Chillaren.

Nu funderar vi på att åka ut till strandstugan eftersom vi inte har något desto mer program i början av nästa vecka. Skulle vara skönt med några riktigt ordentliga sommardagar på beachen.

Men mycket har vi hunnit med under en vecka, så kanske helt bra att fara ut dit och vila lite, heh.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!