23.7.2018

En nylanserad barnvagn Emma City Smart i vår baklucka

Vi har gått och skaffat en ny barnvagn. En Emma City Smart som kom till butikerna för typ en vecka sedan. Det är alltså en resevagn. 

Egentligen skulle vi inte skaffa någon ny resevagn utan vi skulle klara oss med vår sex år gamla Graco Mirage. Den har varit jättebra. Men nu när vi är fyra i familjen så känns det nog att den tar HELT för mycket utrymme i bakluckan när vi ska packa ihop oss på någon övernatten trip. 

Vi kom fram till att vi kommer att behöva en resevagn i flera år ännu så vi kommer nog att ha nytta av den och att det är en bra investering.

Vagnen går att ta som handbagage på flyget vilket är helt super. Och den tar löjligt lite utrymme i bakluckan jämfört med den gamla. 

Den är lätt att köra, svänger enkelt. Går i liggläge. Har vädringsluckor (jag hoppas M svettas mindre i denna gråa vagn än den gamla svarta). Går att fälla ihop med en hand. Finns i flera färger. En kasse att sätta in den i medföljer. 

Enda minuset är egentligen korgen som är liten och dessutom har en metallkäpp mitt i. 

Så nu får vi se hur bra denna håller. Den var lite dyrare än Gracon i tiderna men fortfarande helt vettigt pris. Jag skulle aldrig betala typ 400 för en resevagn. Denna var vid maxgränsen 199€.

Vi tittade också på Chicco Liteway 3. Den verkade bra men blev ett lite annorlunda paket ihopsatt och går inte att ta som handbagage.

Emma City Smart. Vi valde grå. Det finns också blå, ljusröd och mintgrön (som jag tycker var en ljusare grå än denna).

Sufletten går att få väldigt långt fram så den skyddar.Zorkke jag har inte orkat putsa bakluckan bara för dessa bilder, hahaa. Här ser ni Gracon och utrymmet som den upptog i vår stora bagagelucka.

Och här den nya.

Eller så här.

Eller så. Det ryms ju en till stor väska i bagageutrymmet nu!
Här premiäråket. Man kan lyfta upp fotstödet så det blir trevligare ställning när hon sover.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!