28.8.2018

Alla morgnar är inte längre lugna hemmamammamorgnar

Nu har vi börjat vår första hobby med Melissa. Eller visst gick vi ju på mamma-babyjumppa när hon var riktigt liten, men denna hobby är liksom rolig för henne. 

Vi började med klapp&klang i Matteus. Där gick jag också med Kevin när han var liten. Det var mycket nytt där. Nya utrymmen och ny ledare. Det verkade mycket bra. 

Melissa undrade nog ganska mycket var hon riktigt hamnat. Hon bara tittade skeptiskt på meininkin. Hon brukar ju dansa och klappa när hon hör musik och sång. Men nu tittade hon bara storögd omkring sig. Hon är kanske inte heller van med så många bebisar och människor på en gång. Men månne hon inte mjuknar efter några gånger. 

Enda problemet är tiden, kl 10. Hon brukar börja sova sin första dagssömn då. Hon sov 10 minuter i metron. Hon orkade nog sen helt bra men herregud så hon var sömnig på hemvägen. Jag ville helst hinna hem före hon somnade för hon sover så dåligt i vagn. 

Men sen snart när vi övergår till en dagssömn så börjar tiden funka bättre. 

Jag hade nog riktigt svårt att hinna få oss färdiga och komma iväg i tid. Så tisdagsmorgnarna blir lite stressiga. Men inte lika stressiga som måndagsmorgnarna för jag ska jobba på måndagar, hahaaa. En av de saker jag älskat mest under mammaledigheten är de långsamma morgnarna. Sen när man börjar jobba så hinner man nog med att stressa iväg. Uga! Detta blir liksom lite en mjukstart. Alla morgnar är inte längre långsamma morgnar. 

På bilden en trött stirrig unge på väg hem från gung&sjung. Znarck!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!