15.8.2018

Det som är överkurs för en är vardag för en annan. Som att handla mat utan bil till exempel!

Ibland är det nog humor när jag upplever mig själv som en supermorsa när jag lyckas genomföra något som är vardag för andra. Igår hade jag igen en sådan moment.

Saken är alltså den att när vi handlar så kör vi alltid med bil till butiken. Vi handlar max två gånger per vecka så det blir ganska mycket grejer de gånger vi far till butiken (Prisma-perhe!). Vi har också haft som vana att handla utan barn för att det inte ska vara så stressigt. Nu är Kevin redan så stor att med honom kan man handla lätt utan desto mer drama eller utbrott.

Nå igår ekade det tomt i kylskåpet. Något skrapade jag ihop till lunch men för middag fanns inte så mycket. Jag beslöt att vara "supermorsa" och promenera med Melissa till butiken. Hon kan nog oftast bete sig men ibland blir hon lite högljudd och orolig. Mest nervös var jag ändå över hur jag skulle få hem alla grejer.

Samma dag råkade jag träffa en gammal klasskompis. Hon har fyra barn och ingen bil. Hon lyckas ändå handla mat åt sin familj och rouda hem allting, oftast då säkert med det minsta barnet i vagn.

Så jag tänkte att nog ska jag också klara det! Det är ju vardag för jättemånga barnfamiljer! Så for jag iväg, med ryggsäck, tom skötväska och tygkasse. Och lite svettigt och tungt var det ju nog på hemvägen men allt fick jag hem. Och jag köpte säkert mindre än jag skulle ha köpt om jag varit med bil. Okej, mjölken kommer snart att vara slut men jag orkade inte köpa flera liter som vi brukar.

Det som är överkurs för en är vardag för en annan, hahaaa!

Fick till och med ett stort paket blöjor transporterat!

Inne i kassarna finns det jag köpte. Känns som mycket mindre än vanligtvis men räcker kanske inte för lika många dagar heller.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!