28.8.2018

Födisen som blev bra till slut

Nå huh huh sådant födisveckoslut det blev. Det började dåligt. Ingen av de jag kollade med kunde komma och dricka födisskumppa med mig i lördags. Det var resor, namngivningsfester, operationer, polttare, andra födisar etc som kom i vägen. Sen orkade jag inte kolla med fler utan tänkte att NÅH kanske det inte är meningen att jag ska fira i år. Skit i det! (Tycks överlag just nu vara story of my life att det mesta roliga man försöker planera avbokas).

Sen på fredag fick jag ett meddelande av en vän som frågade om jag vill komma på terass med henne samma kväll. Jag bara JIHUUUUU JOOO jag får ändå komma ut och träffa någon. Sen höll också det på att gå i stöpet och jag satt på toaletten med tårar i ögonen. För det kändes så eländigt. Men slutligen kom vi ändå iväg. Det var härligt att vara ute på stan, dricka lite mojito och diskutera.

Eftersom födisskumpan inte blev av på lördagen så for jag till stan. Helt ensam. Det är nog något jag saknat, att bara gå på stan för sig själv. I lugn och ro. Det har man ju aldrig tid med nu mera. Är jag i stan så ska jag alltid träffa någon.

Så jag unnade mig sushi och skumppa och sen gick jag och shoppade lite. Har haft klädångest när jag inte köpt något nytt på hela sommaren. Plus att det var bra att dricka lite skumppa innan så fick jag en bra flow där i butiken. Fanns massor fint juh!

När jag kom hem på kvällen så gjorde vi ett byte med 3jorn, han for till stan. Jag hängde med barnen och vi spelade futis. När barnen somnat (senare än vanligt såklart!) skålade jag ännu med mig själv och tittade på Cheeks sista konsert.

Söndagen var sen den riktiga dagen och jag blev väckt med kramar och pussar och fick fina presenter. Sen åt jag frulle i sängen tillsammans med Kevin. Melissa fick inte vara med för hon härjar så mycket.

På eftermiddagen fick vi kaffegäster vilket var roligt! Och till middag önskade jag beställd pizza. Sådant äter vi typ aldrig, ibland på semestern så det blev en riktigt lyxig pizzafest.

På kvällen önskade jag ännu att jag skulle få gå ut och sparka boll med futisdåren. Det var roligt och han är så ivrig. Han fick begagnade futisskor och futiskläder av en min kompis så han är helt ifrån sig nu. Sedan mullrade åskan så vi gick in.

Så visst blev det helt bra fast jag var så ledsen först. Kanske försöker jag ännu få till stånd en födisskumpa om jag orkar. Eller då får det bara vara i år och så satsar jag på nästa år i stället. Hahaa!

Men kolla mina ”uppstoppade blommor” från Maison Helsinki. Hade önskat sådana i födisgåva och fick BÅDE rosa och vita rosor!! Beundrar dem varje dag!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!