6.8.2018

Livet borde vara mer som en musikalSåg Mamma Mia - Here we go again idag tillsammans med min mamma. Satt med ett fånigt lyckligt flin och åt popcorn för jag älskar ju musikaler (och Abbas musik) men ville nog också storgråta några gånger. 

Det borde vara förbjudet att se Mamma Mia och vara tvungen att sitta stilla och hålla käften. Jag får alltid sån himla lust att dansa och sjunga. 

Jag började igen fundera att livet borde vara mer som en musikal. Det skulle vara helt sjukt roligt! Tänk att du skulle sitta och tala om dina kärleksbekymmer åt dina kompisar och de plötsligt skulle stämma upp i en sång innehållande goda råd. 

Eller att du skulle sitta på en restaurang och plötsligt skulle din partner börja sjunga och alla servitörer skulle hänga med. Plötsligt skulle även de andra gästerna stämma in och samtidigt utföra en avancerad koreografi. 

Eller att fester skulle vara sådana att alla skulle dansa och sjunga (såklart skulle en koreografi vara involverad (PLUS fyrverkerier!!!)) istället för att stå längs väggarna med sina ölstop. 

Eller när man skulle åka Sveaborgsfärgan så skulle alla passagerare plötsligt börja sjunga och dansa (Gung i kajutan-inspelningarna påminde faktiskt om denna scen i filmen, kanske då det närmaste musikalfiilis jag kommit i mitt liv, hahaaa!)

Men inte är det ju så. Hmpf. Men nästa gång vi grälar här hemma tänker jag ställa mig vid fönstret, titta ut i fjärran med en ledsen min och börja sjunga någon melankolisk låt. Det är väl det närmaste musikal jag kan komma i mitt liv. Be prepaired 3jorn!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!