26.9.2018

Mallorca datenight

Promenad på beachen.

Vi hade den stora lyxen att komma loss en kväll på tumis på Mallorca och fira vår bröllopsdag samt 3jorns födelsedag. Och jag kan säga att det gjorde nog väldigt gott. Fast jag älskar mina barn så är det nog ganska påfrestande att resa med dem för tillfället. Det var så himla skönt att bara få sitta i lugn och ro. Kunna vänta på maten på restaurangen utan att stressa. Hinna diskutera utan att konstant bli avbruten. Ja, ni som har små barn vet nog vad jag menar.

Så vi passade på att promenera en sväng på stranden. Sedan letade vi upp en restaurang där man fick tapas. Det visade sig vara en populär restaurang för lite efter att vi hade anlänt så blev det kö till borden. Och det var nog mycket gott! Jag avnjöt också en mojito.

När vi hade ätit passade vi på att kolla lite i butikerna och jag köpte en bikini och så fixade vi lite souvenirer. Efter att ha fått grönt ljus av barnvakterna (min mamma och hennes man) satte vi ännu ner oss på en drink nära hotellet. Jag hade många gånger gått förbi stället under veckan och kollat avundsjukt på dem som bara satt där i lugn och ro med sina drinkar. Nu fick vi också göra det. SÅ BRA!

När vi kom tillbaka till hotellet sov den mindre redan men den äldre hade beslutat att vänta på oss. Men han slocknade nog snabbt sedan.

Jag är väldigt tacksam över denna möjlighet. Att få känna av Mallis en stund så att man verkligen kunde stanna upp, känna efter och iaktta.

Nu har vi redan följande datenight (eller egentligen datehelg) inbokad. Det är en blandning av morsdagsgåva och födisgåva och vi ska ut och flänga på tumis. Det ska bli roligt!

1 kommentti :

  1. Olen samaa mieltä, Mallorca on yksi parhaista paikoista, joissa voit rentoutua edullisesti, mutta tästä huolimatta tämä on laadukas loma

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!