4.10.2018

Nu får det vara nog! Sömnskola next!
Nu är det så att den här morsan börjar tappa vettet. Vi behöver börja sömnskola minstingen. Jag håller på att blir galen med kvällarna och nätterna. Har ångest de kvällar jag ska natta henne för det är så jäkla jobbigt att få henne och somna. Idag bara gav jag upp och gav över åt hennes farsa (inte alls första gången). Men han är ju inte hemma alla kvällar så något måste göras.


Jag hoppades att vi skulle slippa sömnskolandet denna gång när hon tidigare sov så bra, men tydligen inte. Jag är så trött att ögonen svider konstant och stubinet är mycket kort. Kan ju inte fortsätta så här.


Vi har inte sömnskolat tidigare för jag är oroad över att hon har ont i magen på kvällen/natten. Men läkarna tycks nu inte ha så mycket att komma med som skulle hjälpa så vi blir väl tvungna att köra så här. Giv mig styrka.


Spara alla ”men bebitiden är så koooort man ska nu bara stå uuuuut lässynlässyn det blir nog bättre” och dylika kommentarer. Jag står inte ut längre. Hennes sovande och insomnande blir bara sämre (visst överraskar hon ibland med att sova natten igenom, men ganska sällan).


Just nu skulle jag behöva cirka sju nätter (eller veckor) med klockan runt sömn för att bli klar i skallen och mer mig själv igen. Kanske man i sitt nästa liv har tid med sådant.

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Tackar som frågar! Vi har nog gjort framsteg. Vi har sovit två hela nätter. Hoppas det håller i sig :)

      Poista

Roligt att du kommenterar!