16.11.2018

Regnoverallkärlek

I fem år var vi föräldrar innan vi fattade det fantastiska med regnhalare (overall). Vi har alltid kört med regnkläder på de vanliga utekläderna. När det inte är kallt kan man ju bara ha ylle eller fleece under de vanliga regnkläderna.

Men för ett år sedan började Kevin gnälla efter en regnhalare för hans kompis på dagis hade en och för att han hade det mycket enklare med påklädningen. Så jag beställde en från Ellos. Den har fleecefoder så när det inte är jättekallt kan man bara huxflux dra på sig halaren. Om det är kallare måste man klä t.ex. ylle under.

Kevin har varit väldigt nöjd. Istället för att dra på sig byxor, jacka, regnbyxor och regnjacka så kunde han dra på halaren (eventuellt med yllehalare under). Det underlättade hans dagisliv.

Så nu när Melissa också ska vara ute så beställde jag direkt en regnhalare åt henne. Eller egentligen gjorde jag det en lite kallare dag när jag genomsvettig klätt på henne fleeceunderställ, tunn halare och regnbyxor. Herregud sådant skrik. Nu klarar vi oss med lite kortare skrik tack vare regnhalaren hahaaa.

Så bättre sent än aldrig! Melle ska nog ha regnhalare i fortsättningen. Kevin är väl snart över den åldern? Eller ska de ha regnkläder i skolan? Hmmm...

Vi hittade något SUPERSÖTT hos grannen.
Full fart.

Hon älskar att rutscha.

Den härliga pipon från Breden råkade matcha regnhalaren perfekt. Det var helt av misstag. (Mössan och halsduken har vi fått av dem)
Att gunga är pop.


Halaren är ljus men de partierna som blir mest smutsiga är mörka. Mycket bra!
Från Ellos får man dessutom nästan alltid beställa med någon rabatt om man håller lite utkik.

2 kommenttia :

  1. Kan säga att regnhalare tycker nog dagispersonalen också om. Gör allt lite lättare. 🙂

    VastaaPoista
  2. Overall vill nog dom flesta inte mera ha i skolan. Men regnkläder behövs nog för att kunna vara ute på eftis. Hälsar en mamma som varit sur för att eftis inte kunnat vara ute pga att alla barn inte haft regnkläder.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!