9.11.2018

Stressad hemmamamma här hej!

Oj nu har det nog varit en hektiskt tid igen. Jag har faktiskt varit ganska stressad vilket man ju inte skulle tro eftersom jag bara är hemmamamma, hahaaa. Men det har varit så mycket den senaste veckan och hela familjen har inte varit samlad en enda kväll. Jag har haft mycket roligt på g, träff med vän (vi såg Chess), en jobbkeikka (jobbade på ett evenemang, det var länge sen sist) och shrinken såklart. 3jorn jobbar som en dåre. Vi har liksom gått om varandra och också barnvakter har involverats i pusslet.

Hemmateamet!
Men nu är det fredag och vi får alla vara tillsammans ikväll. I morgon blir det ännu spring (roligt spring för mig och jobbkeikka för 3jorn) men nu känns det ändå att det håller på att lugna ner sig. Vi kanske till och med hinner föra en diskussion med 3jorn ikväll efter att barnen lagt sig. Hurra! Nästa vecka ska jag nog sträva till att ta det lite lugnt.

Så i mitt förra inlägg klagade jag över att jag inte hade just något program. Nu kan jag inte klaga över det men nu har det kanske blivit lite för mycket, hahahaa. Vakio!

Ibland funderar jag på min stresstålighet och om jag återhämtat mig från min breakdown för några år sedan. Det är svårt att säga. Jag är ju nu van med att inte ha så mycket tidtabeller att hålla fast vid så genast om det blir många dagar med spring så märker jag att ångesten stiger. Men jag är ju inte riktigt van med det.
Vardag... 
Jag funderar också hur det ska gå sen när jag börjar jobba mer och vi igen hamnar in i det där hemska ekorrhjulet. Uga att livet ska vara så. Men å andra sidan så kommer det sen att bli normalläget så man vänjer sig säkert. Troligen kommer det också att gå lättare denna gång än senast när vi steg in i det när Kevin började på dagis.

Men jag behöver inte fundera så mycket på det ännu. Det är beslutet att jag ska vara hemma ännu augusti 2019. Då börjar Kevin skolan (HERREJESTAS!!!) och Melle ska börja dagis. Så i början av september börjar jag jobba mer. Jag har många fattiga men lugna månader kvar.

2 kommenttia :

  1. Oj så mycket igenkännande! H mamma till 8måning o 4 åring

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!