31.12.2018

#bredenlähettiläs - Om samarbetet med Breden Kids

Under de senaste månaderna har jag haft äran att samarbeta med Breden Kids. Det har varit helt super att få göra det. Varje månad har jag fått beställa hem produkter från deras webbshop och så har de med jämna mellanrum fått synlighet i mitt Instagram-flöde.

Nu när vi använt produkterna redan en tid så kan jag konstatera att de varit väldigt bra kvalitet och jag har varit mycket nöjd.

Breden är ett estniskt familjeföretag. Det är en trebarnsmamma som grundat det. Deras produkter tillverkas i Estland och tygerna kommer från Lettland. Tygerna är ekologiska och har hög kvalitet. De har fina mönster och så finns det också enfärgade alternativ. De släpper nya produkter med jämna mellanrum så det har varit spännande.

Deras kundservice har varit helt enastående. Helt otroligt proffsigt och bra fiilis.

Det enda som jag är lite missnöjd är min egen insats. Jag förstår nu proffsbloggare som klagar på att ljuset inte räcker till för att fota vinterhalvåret. Och så kändes det verkligen. Den korta tid det var ljust så var Kevin i förskolan och 3jorn på jobb. På veckosluten blev det inte heller hemskt mycket tid för fotande. Så det gick inte riktigt som jag hade planerat, jag hade velat satsa mer. Men visst fick vi till stånd fina bilder ändå. En del proffsigare med systemkamera och sedan bilder tagna med mobilen som mest syntes i min Instagramstory.

Så jag är väldigt glad över detta samarbete och att jag fått bekanta mig med företaget och samtidigt ge dem synlighet.

Här kommer en hög med bilder som vi knäppt.

I den första beställningen fanns dessa härliga mössor. Då hann vi ännu fota ute, hehehe.Denna bild är en av mina favoriter.

Barnen fick byxor och de fotades i form av bus farsdagen till ära.Här en coolio med ny vinterpipo. Denna är bra när det är kallare än -7 så den har inte använts så väldigt mycket. Den har foder av merinoull.

Här typerna i lekparken.

Målvaktshandskarna på.

Sötis. Även dessa mössor har foder av merinoull. Funkar mellan +5 och -7 grader.

Här på pokepromenad. Ljuvlig mössa!

Melles pyjamas har nog varit en favoritprodukt. Den är jättefin. Bredens kläder har lång resor i ärmarna och buntarna så de går att använda länge.


Actionmannen med hjälmmössa och Bredens byxor.

Pandatjejen! Bodyn har två rader med knappar mellan benen så den går att använda länge.

Tygena känns väldigt behagliga och mjuka.


I det sista paketet kom bland annat denna mössa. Vi fotade inne i köpcentrumet Itis innan jul.

Jag fick också en likadan mössa.Här vintermössan in action dagen innan julafton. När det ännu var vinter.


Hennes hals har också hållits varm.

Good hairday. Nyss vaknat.

Hon fick likadana byxor som Kevins. Här poserar hon i Rödbergen.

Här barnen med likadana byxor. Gulligt va?
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!