17.12.2018

Den jäkla ryggen alltså!

Ajaj klagobloggen här igen, hej! Vi klarade ju magsjukan och hoppas nu på att vi inte behöver få den sjukan på länge. Huj fan!

Men jag fattar inte vad som felar. Jag har så hiskeligt ont i nedre ryggen nästan hela tiden. Idag sa 3jorn: Du får ju ont av allt i ryggen! Och så är det. Sover jag på skumgummimadrassen på golvet i Melissas rum så känns det som nedre ryggen ska explodera av värk. Om jag sitter så får jag ont, i synnerhet om jag sitter på en låg pall utanför Melles rum när hon nattas. Om jag hänger över hennes spjälsäng så får jag ont.

Jag tycker att den bästa medicinen skulle vara att jag inte har något att göra med hennes nattande och sovande, hehehee. Nå, men det går ju inte.

I förrgår var jag hos en osteopat och hon sa att jag har en massa muskler som är helt jumissa. Det samma sa ju fysioterapeuten Marika Ståhl-Railila. VARFÖR är jag så spänd i alla muskler för fan??

Om detta inte snart lättar måste jag säkert söka mig till en läkare. Något måste göras om jag ska klara den vanliga vardagen. Jag känner mig så gammal och gäggig med dessa krämpor. Inte tycker jag att det var så här efter min första graviditet. Jag tycker att värken känns ganska lika som den jag hade under slutet av graviditeten.

Har någon annan haft problem med nedre ryggen efter graviditet och förlossning? Har ni hittat någon hjälp? Snälla berätta!
Mentalt känner jag mig inte alls så gammal som min kropp känns.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!