4.12.2018

Ny bioupplevelse

Jag kan säga att vi väntat väldigt mycket på att biografen i Itis ska öppna. Vi har tidigare varit tvungna att köra till Flamingo i Vanda eller ta oss ända in till stan om vi velat gå på bio. Så det är kul att ha en biograf nära nu. 

Under öppningsveckoslutet var det rabatt på alla priser så vi beslöt med Catzo att fara och se Bohemian Rhapsody. Vi lyxade till det och köpte biljetter till Luxe-salen där man fick dricka alkohol och där bänkarna var lyxiga. 

Vi köpte en billig skumppaflaska in till bion och det var faktiskt min första gång på biograf med skumppa. Såååå otroligt lyxigt. Dessutom var stolarna sådana att man nästan fick dem i liggläge. Det var så otroligt skönt att halvligga där och se på filmen. Och med bra sällskap dessutom. Vi har inte träffats med Catzo på tumis kvällstid sen... sen... ja jag vet faktiskt inte när det var senast? Kanske över nio månader sen? Eller mera? Jag var så glad över att få erfara detta just med henne. 

Filmen var också bra. Väldigt många kalla kårar och lite tårar hade jag också i ögonen. Lärde mig mycket nytt om Freddie Mercury och Queen.

Yes please!

Godis så långt ögat når.

Fint och fräscht.

Aaah njutning!

Nåja, nu ska vi skåla och se på film!

Sådana var bänkarna. Alla hade eget bord och massor utrymme för fötterna.

I övre våningen fanns baren därifrån man kunde köpa sin skumppa in till biografen.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!