5.4.2019

Dags för solbrillor!

Solbrillor kan ju vara lite problematiska med små barn. Liksom deras solbrillor. De kanske inte hålls på i farten eller då river barnet bort dem.

Melissa har gillat ha solglasögon för vi andra har. Hon ska ha allt som vi andra har. Men Kevins gamla BabyBanz har varit helt för små och spända så jag var tvungen att skaffa nya åt henne. 

Jag köpte ett par Babiators åt henne förra sommaren men de hålls nog inte alls på hennes huvud. Inte ens fast de har silikonband runt huvudet. 

Har kollat på lite olika brills men valet föll på ett par KidsBanz. Alltså i princip samma brillor som BabyBanzen hon haft men större. 

Modellen är inte så värst snygg och brillorna ser ut som något man gick med på 1990-talet (fast 90-talet är ju in!) Men de sitter så bra på huvudet och hålls stadigt. De har band runt hela huvudet. Det är bra om man t.ex. ska ha cykelhjälm på huvudet. De står inte heller ut åt något håll utan sitter smooth runt huvudet.
 

Dessutom hälften billigare än de Julbon eller Reiman som jag kollat på. Mycket bra!
Nu är hon redo för soliga vårdagar! Härligt med detta väder! Men nu sa de precis på nyheterna att det kanske ska snöa nästa vecka. Men det var ju väntat. Det blir ju alltid vinter på nytt efter att våren kommit. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!