10.4.2019

Tips på bra läppstift

Jag vet inte när jag skulle ha bloggat om smink senast (okej jag måste kolla, det var sommaren 2014). Men nu tänkte jag skriva om läppstift.


Jag skulle gärna använda läppstift för det är så himla snyggt. Men oftast är idén bättre än det sen är i verkligheten. Läppstift blir alltid sådär klumpigt (liksom små små klumpar) på mina läppar och torkar ut sådär underligt. Jag har därför använt mer läppglans.

Nu hörde jag av Catariina att hon köpt ett läppstift som varit jättebra så jag blev taggad att testa det. Det är ett matt läppstift av MAC.


Det var nästan omöjligt att hitta det med slutligen hittade jag ett fint urval på Sokos här i Helsingfors. Det var väldigt svårt att välja färg men jag tog slutligen ett pinkt läppstift. Och shit vad bra det var. Det blev liksom inte en äcklig hinna på läpparna, det satt bra och blev inte till torra klumpar efter att man haft det ett tag. Det kostade nog mer än de läppstift jag haft tidigare men det var nog värt pengarna.

Jag har också varit sugen på lila läppstift och jag köpte ett billigt sådant av märket Icon. Usch så dåligt det var jämfört med MAC-stiftet.


Så bara jag har lite pengar över så ska jag nog satsa och köpa några fler nyanser av MAC. Så kanske jag kommer att använda läppstift mer. Nu när jag mest är hemma så blir det inte så mycket av det men sen när jag börjar jobba kanske! Hurra!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!