26.8.2019

Skumpapicknick födisen till ära

Who's the queen! Hahahaa!

Idag fyller jag år. Jag brukar inte orka fira min födis hemskt mycket för barnens födisar suger musten ur mig. Men i år fixade jag barnvakt och bjöd vänner till Koffens park på skumppapicknick. Ungefär hälften av dem kunde komma så vi blev ett riktigt kiva gäng och vi spenderade hela kvällen i parken. Väldigt skönt. Till och med 3jorn var med som ända man i sällskapet. Det kändes kiva att han också var med för han har inte varit med och firat mina födisar sen vi fick barn.

Tack alla ni som kom och firade mig! Det var roligt!

Här syns även minsta gästen som hälsade på och charmade alla oss.

Gruppfoto.

Augustibarnen.

Härligt solsken hela kvällen.

Skål!

Det blev ukulele-performans! SÅÅÅ BRA!

Vi sjöng också Tomas Ledins Lika hopplöst förälskad.

Med inlevelse såklart!

Skumppan dracks också med inlevelse.

I slutet av kvällen sheikades det booty!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!