2.12.2019

Kära julgubben!

Livet svänger lite kullerbytta just nu och de senaste veckorna har gått som i en dimma. Men julen är på intågande och en jul kan man ju inte hoppa över om man har barn. Kanske just det som krävs nu, att fixa inför julen och försöka skapa lite mysig julstämning.

Här kommer alltså barnens årliga brev till julgubben. Vi börjar med Kevin. Han har önskat väldigt lite i år. Enda i leksaksväg som han önskat är Plusplus-bitar.Han vill gärna ha en bluetooth-högtalare så han kan lyssna på musik i sitt eget rum. (Finns i säcken)Han har önskat Scentos-doftpennor. Jag tror det är gelpennorna han är intresserad av.(Finns i säcken)Han har önskat ett set påslakan som han såg i Jysk. Han har ju nu en säng i full storlek så tuffa påslakan skulle sitta bra. (Finns i säcken)Annars skulle han behöva en mjuk och skön badrock (obs, inte barnslig) för den gamla är flera nummer för liten. Storlek 128.

Han har en skateboard som väntar på våren så skateskydd för knän, armbågar och händer kunde vara bra att ha.

Han har också en väldigt gammal cykelhjälm så en ny ordentlig skulle vara bra om han ska skatea och så älskar han ju att cykla. Hjälmen får inte bara barnslig och om den har MIPS är det ett plus. Hjälmen på bilden är från XXL och märket Scott.


Annars gillar han att läsa. Pokemon Go är pop. Brädspel kunde vara kul, t.ex. Labyrinth.

Just nu är han väldigt intresserad av sin fars elgitarr så något som har med gitarrspelande kunde vara nice.

Både Kevin och 3jorn skulle behöva en ny gemensam rakapparat att raka av håret med. Den gamla håller på att säga upp kontraktet.
---

Melle då? Vi har en massa ”pojkleksaker” så en utökning av tex grejer för hennes Bebis (Babyborn-docka) kunde vara kul (dockan har säng, vagn, potta, tuttflaska).

Till hennes kök skulle behövas lite lekmat och kanske typ tallrikar och sådant. En kaffekokare eller en brödrost eller någon annan hushållsapparat (liten dammsugare) kunde vara kul. Hon ska ju göra allt lika som vi gör. 

En ficklampa. 

Ett paraply. 

En läkarväska.(finns i säcken)

Passligt pussel för hennes ålder.(Finns i säcken)

Modelera brukar vara pop.

Och eftersom några kommer att fråga också av mig vad jag önskar och jag har ju varit ganska snäll så jag kanske också får några klappar. Jag skulle bli glad av ett tyngdtäcke, en locktång som gör större lockar, en aroma diffuser från Muji, nya glasögon, ansiktsbehandling/massage och kramar!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!