VADDÅ MUFFINS?

Ibland då jag riktigt funderar så känns det faktiskt lite konstigt att jag blir kallad Muffins. Men det är mitt eget fel och det härstammar från Björn Rosenströms låt med samma namn. Tur att jag tycker om mitt smeknamn eftersom jag blir kallad för en bakelse både hemma och på jobbet.

Egentligen heter jag alltså Camilla. Jag är nästan 30 och undrar när krisen kommer. I själen känner jag mig som en 24 åring. Jag har en make, 3jorn, som figurerar en del på den här bloggen. Han är ett riktigt kap ska ni veta. Vi har också två ljuvliga barn.

Mitt bloggande började egentligen med min Tysklandsblogg. Det var jag och en kompis som åkte på praktik till en tv-studio i Köln som skrev i bloggen. När jag väl var hemma så tyckte jag att det var så roligt med en blogg så jag startade denna. Det började med en fotoblogg men i samband med att bloggen bytte namn till Muffin Around så bytte jag bort engelskan och började skriva mer. Jag startade bloggen i oktober 2006.

En ärlig blogg om tankar kring föräldraskap, hälsa, psykisk ohälsa och många vardagliga ting. Detta är ingen glansbildsblogg.
Du är väldigt välkommen!